Naše vinařství představuje návrat ke klasickému způsobu ruční výroby vína a šetrnému pěstování révy v souladu s přírodou. V pracech viničních, sklepních i obchodních jsou zapojeni všichni členové rodiny.
   Vína nacházejí uplatnění zejména u soukromých milovníků vín a ve špičkové gastronomii. Prodáváme zejména přímo ze dvora (resp. ze sklepa) a na vinařských akcích jako stánkový prodej. Zaměřujeme se na produkci osobitých vín malých šarží.

   Do samotné výroby vína zasahujeme co nejméně. Cílem je zachovat u vín jejich přirozenost, terroir a ročník.

Červená vína leží jeden až dva roky v dubových sudech a následně zrají v lahvích.

   Jde o dubové sudy o objemu 225l. Používají se duby evropské nebo americké s výraznějším charakterem. Ve všech případech se jedná o dub bílý z rodu Genus Quercus.
   Při zrání v malých dubových sudech dochází k látkové výměně mezi vínem a dřevem, při které víno absorbuje řadu, které ovlivňují jeho budoucí chuť a charakter. Barikové sudy se však nepoužívají pouze proto, aby se do vína dostal tón vanilky, ale hlavně z důvodů zrání v přirozeném prostředí.

  Galerie